در جلسه هماهنگی تفاهمنامه احداث مدارس با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) مطرح شد: عملیاتی شدن احداث مدارس حاشیه شهر مشهد نیاز به همکاری همه دستگاهها دارد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران،در این جلسه که با حضور مدیر اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی ، روسا و مدیران آموزش و پرورش مناطق و نواحی مختلف مشهد، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی برگزار شد، حسنزاده جانشین قرارگاه جهاد سازندگی و محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه و مسئول کارگروه نوسازی مدارس قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) ضمن ارائه گزارشی از اقدامات سپاه برای کمک به دولتهای مختلف گفت: طی ۱۰ سال گذشته بیش از ۱۲۰ هزار پروژه عمرانی و بیش از ۱۰ میلیون برنامه غیر عمرانی برگزار شده است.
وی افزود: ۲۷ سفر استانی در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) به سراسر کشور داشتهایم و تقریباً همه استانها دارای مناطق کم برخوردار هستند. قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ۱۴ عرصه فعالیت میکند و در حوزه مدارس استثنا در حاشیه شهرها ورود پیدا کرده است.
حسن زاده گفت: در خراسان رضوی بعد از جلسات کارشناسی تفاهمنامه ای منعقد شده است و انشالله ۸۰۰ مدرسه با ۴ هزار کلاس درس عملیاتی میشود.
وی افزود: اجرای این پروژه مورد اهتمام سپاه هست و اگر همه دستگاهها پای کار باشند محقق می شود.
همچنین جاسم حسینپور ،مدیر اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی گفت: به خاطر سرانه پایین آموزش و پرورش در حاشیه شهر مشهد شرایط سختی را سپری میکنیم و اگر منطقهای به لحاظ جغرافیایی در سطح کشور مشکل داشته باشد همین حاشیه شهر مشهد است چرا که از تمامی نقاط شهر مشهد و استان و همچنین مناطق برخوردار مشهد شاهد مهاجرت به حاشیه شهر هستیم و این مهاجرت شاخص جمعیت دانش آموزی ما را به صورت متغیر درآورده است که گاهی به شکل بحران نمود پیدا میکند.
حسین پور با اشاره به سابقه درخشان همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) در احداث مدرسه در استان سیستان و بلوچستان ابراز امیدواری کرد که این پروژه در سطح شهر مشهد نیز به سرعت عملیاتی شود.
وی با اشاره به تفاهمنامه همکاری نوسازی مدارس با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) گفت: مقرر شده است، ۸۰۰ مدرسه با ۴۰۰۰ کلاس درس به متراژ ۴۱۶ هزار متر مربع و همچنین ۳۵۰ نمازخانه در سطح استان خراسان رضوی احداث شود و امیدوارم این جلسات منجر به عملیاتی شدن این تفاهمنامه شود.
وی همکاری با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) را مانند بنیادهای علوی، برکت، کمیساریای عالی پناهندگان و خیرین محترم فرصتی ارزشمند عنوان کرد و گفت: اجرایی شدن این پروژهها بیشتر نیازمند اراده است.
در این جلسه همچنین روسای ادارات آموزش و پرورش به بیان نقطه نظرات و دغدغههای خود در حوزه فضای آموزشی پرداختند.