فیدهای خبری پایگاه خبری مشهد عمران به نقل از ایرنا
ایسنا/خراسان رضوی دبیر انجمن داروسازان خراسان رضوی، گفت: به نظر من آنچنان که بر طرح دارویار بحث شد در کاهش هزینههای ما موثر نبود، آنچه مورد توجه است باری است که بر دوش داروخانهها افتاد؛ پیشنهاد میکنم برای طرح دارویار بازنگری انجام شود.
دکتر سید حسین بهشتیان در نشست خبری که امروز ۲ شهریورماه در محل دفتر انجمن داروسازان استان برگزار شد، با اشاره به ایام اربعین و دهه پایانی ماه صفر و نزدیک شدن به ماه مهر اظهار کرد: اگر ما میگوییم وضعیت داروها خوب است به این معناست که وضعیت در این شرایط خوب است. در صورت بروز اتفاقاتی مثل شیوع بیماریهای مسری شاید کشش بازار جواب ندهد. مسئولین امر باید این موارد را در نظر بگیرند. در حال حاضر مشکل دارو وجود ندارد ولی با توجه به افزایش زائران در ایام انتهایی صفر و همچنین بازگشت زائران اربعین ما هیچ وقت در هیچ شرایطی نتوانستیم سهمیه ۷ درصدی داروی مشهد در سطح کشور را افزایش دهیم در این مواقع ممکن است نیاز داروخانهها افزایش پیدا کند.
وی افزود: یکی از موارد دیگری که در بحث شیر خشک وجود دارد این است که میزان خروج آن توسط زائران نیز بررسی نمیشود. در مشهد به نسبت شهرستانهای استان تقاضا بسیار زیاد است به همین دلیل ممکن است در شهرستانها به راحتی شیر خشک در دسترس باشد.
دبیر انجمن داروسازان خراسان رضوی در ادامه مباحث مطرح شده در خصوص معوقات سازمانهای بیمهای تصریح کرد: در گذشته هم این مشکلات وجود داشت که بیمهها چندین ماه به داروخانهها پرداختی نداشتند؛ اما فشار وارد بر داروخانهها به این حد نبود زیرا در حال حاضر قیمت داروها بسیار افزایش یافته است. هزینههای خرید دارو در طی یک ماه الان برای داروخانه معادل ۴ ماه در گذشته است.
وی در خصوص طرح دارویار اضافه کرد: طرح دارویار عملا بر دوش ما افتاده است و پز این طرح را کسی دیگر میدهد و داروخانههای ما زیر این فشار له میشوند. به نظر من آنچنان که بر طرح دارویار بحث شد در کاهش هزینههای ما موثر نبود. آنچه مورد توجه است باری است که بر دوش داروخانهها افتاد؛ پیشنهاد میکنم برای طرح دارویار بازنگری انجام شود. ما زیر بار چکهایی که وجود دارد له میشویم. به نوعی انجمن داروسازی در جریان اجرای این طرح نبوده است.
دبیر انجمن داروسازان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: درست است که میگویند دارو گران نشده است، اما در این گران نشدن دارو حاشیه سود ما کاهش پیدا کرده است. این کاهش سود به قیمت زمین خوردن صنف داروساز است. در اکثر کشورها سود دارو بیش از ۳۰ درصد بوده و این در حالی است که ما با سود دارویی زیر ۱۰ درصد کارمیکنیم؛ به عنوان مثال ما انسولین را با ۵ درصد سود میفروشیم.
انتهای پیام
آخرین خبرها در حوزه های اجتماعی، اقتصادی و عمران استان خراسان رضوی و کشور (کلیک کنید!)