معاون سازمان ومدیر جهادکشاورزی شهرستان نیشابور از برگزاری نشست ایجاد اولین زنجیره تولید مرغ با حضور مسئول امور طیور، زنبور عسل وکرم ابریشم مدیریت ،مدیران عامل شرکت تعاونی مرغ گوشتی وتخم گذار ،جمعی از تولید کنندگان مرغ گوشتی ونمایندگان مجموعه وهولدینگ ایجاد زنجیره تولید مرغ در اتاق جلسات این مدیریت خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران، علی مبارکی، مدیر جهادکشاورزی نیشابور در اولین نشست ایجاد زنجیره های تولید گوشت مرغ در جمع تولید کنندگان ونمایندگان ایجاد زنجیره گفت: تنها راه مطمئن که بتوان از تولید کنندگان مرغ در شرایط بحرانی حمایت کرد ایجاد زنجیره تولید است.
وی افزود: توسعه زیر ساختهای تولید در شهرستان نیشابور ازاهمیت بالایی برخوردار است به نحوی که در زمینه تولید مرغ تخمگذار زیر ساختهای مناسبی را داریم وبه دنبال توسعه آن در زمینه تولید مرغ گوشتی هستیم.
مبارکی اذعان داشت: در بخش دام سنگین رتبه یک استان ودر تولید شیر جزو شهرستانهای مطرح در کشور هستیم.
مدیر جهادکشاورزی ادامه داد: ما در دهه های 50 و60 جهت تامین نیاز داخلی مجبور به واردات مرغ از کشورهایی مانند برزیل ،فرانسه و… بودیم وامروزه به دلیل سرمایه گذاریهای اصولی جزو ده کشور اول دنیا با تولید 2.6 میلیون تن در سال در تولید گوشت مرغ هستیم.
محمد علی فرهمند راد، نماینده مجموعه های تولیدی آرین تجارت فیروزه شرق ضمن اعلام آمادگی جهت تشکیل وانعقاد قرارداد اولین زنجیره تولید مرغ در شهرستان های نیشابور،فیروزه وزبرخان گفت: رمز موفقیت تولیدکنندگان در آینده ای نزدیک، تولید بر اساس قراردادها خواهد بود که هم سود منطقی وهم آرامش فکری را برای دو طرف قرارداد خواهد داشت.
جعفر مسلمی، مدیر فنی مجموعه آرین تجارت فیروزه شرق نیز دوران طلایی تولید در مرغداری ها را از آبان سال 99تااوایل سال 1401خواند و خاطر نشان کرد: هزینه ایجاد یک مرغداری 30 هزار قطعه ای چیزی حدود 11میلیارد و500میلیون تومان خواهد بود ونیاز به سرمایه در گردش 3 ونیم میلیارد تومانی در سال دارد.
وی در این نشست روشهای انعقاد تولید قراردادی ودو طرفه بصورت برد- برد را بطور مفصل تشریح کرد.
منبع:روابط عمومی جهادکشاورزی نیشابور