مدیر جهادکشاورزی نیشابور از افزایش جوجه ریزی در سال 1402 به نسبت سال گذشته در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران، علی مبارکی، معاون سازمان ومدیر جهادکشاورزی نیشابور، درباره افزایش جوجه ریزی درسال 1402 در این شهرستان گفت:با تلاش مرغداران و شرکت تعاونی مرغداران وپیگیری های اداره تولیدات دامی شهرستان، رکورد جوجه ریزی طی سالیان گذشته شکسته شد، بطوری که در آذرماه سال جاری تعداد 530 هزارقطعه در مرغداریهای شهرستان جوجه ریزی شده است که در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل 72 درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: در نه ماهه سال جاری 2 میلیون و910 هزار قطعه جوجه ریزی شده که تقریباً برابر کل جوجه ریزی سال قبل است.
مدیر جهادکشاورزی نیشابور تصریح کرد:به سبب گرانی گوشت قرمز در بازار، ذائقه مردم به سمت گوشت مرغ سوق پیدا نموده است وفرصتی برای رشد این صنعت شده که توانایی تولید بیشتر را جهت رفع نیازهای شهرستان داشته باشد.
مبارکی اظهار داشت: در حال حاضر تعداد 65 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت جوجه ریزی یک میلیون و50هزار قطعه در شهرستان موجود است که در صورت فراهم شدن تسهیلات سرمایه درگردش، توانایی تولید حداقل 5 میلیون قطعه جوجه ریزی را در سال داریم.
این مقام مسئول بیان داشت: چند واحد مرغداری درشهرستان در حال تاسیس است و انتظار می رود با اقدامات انجام شده و رشد جوجه ریزی در ماههای آتی انشاا… شاهد کمبود گوشت مرغ در بازارنباشیم.
مبارکی همچنین به عموم مصرف کننده گان توصیه کرد با توجه به ارزان بودن و کیفیت مناسب پروتئین گوشت مرغ نسبت به گوشت قرمز، مصرف آن را در سبد خانوار خود افزایش دهند و از خرید مرغهای سنگین وزن که کیفیت وارزش غذایی کمتری دارند اجتناب کنند.
منبع: روابط عمومی جهادکشاورزی نیشابور