تولید گوشت شترمرغ در جوین افزایش یافت.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران ،قاسمعلی نیکپسند، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین از تولید سالانه ۳۲ تن گوشت شتر مرغ در این شهرستان خبر داد.
وی با بیان اینکه تعداد ۲ واحد صنعتی و ۳ سنتی پرورش شترمرغ در این شهرستان جمعا با تعداد حدود ۵۵۰ قطعه شترمرغ در این شهرستان درحال فعالیت هستند که سالانه ۳۲ تن گوشت شترمرغ در این شهرستان تولید و روانه بازار میشود .
نیکپسند اظهار داشت: در شهرستان جوین یک هزار و چهارده قطعه شترمرغ در قالب ۵ واحد پرورش شترمرغ شامل ۳ واحد سنتی و 2 واحد صنعتی در حال فعالیت میباشد .
وی با اشاره به مقاومت بالای شترمرغ در برابر امراض و بیماری ها افزود: شترمرغ در میان دیگر طیور بیشترین مقاومت را در برابر بیماری و شرایط محیطی دارد به همین دلیل پرورش این پرنده میتواند هم بصورت سنتی و هم به شکل صنعتی در محیط روستا فعالیت کنند .
نیکپسند تصریح کرد: پرورش شترمرغ، تولید گوشت آن و استفاده از این پرنده در صنایع جانبی اشتغال زایی خوب و مناسبی را به همراه دارد بطوری که بسیاری از مردم شهرستان می توانند این پرنده را در روستاها به روش سنتی پرورش دهند چرا که هزینه های نگهداری و پرورش آن پایین است و منفعت زیادی برای مردم روستانشین به همراه دارد.
منبع:روابط عمومی جهادکشاورزی جوین