در راستای جهاد تبیین؛ گردهمایی طرح تحول بخش کشاورزی در مدیریت جهادکشاورزی نیشابور و با حضورمعاون سازمان ومدیر جهادکشاورزی، رئیس اداره تولیدات گیاهی، رئیس مرکز جهادکشاورزی بینالود، رئیس اداره آموزش وترویج ، کارشناسان ستادی ، مروجین پهنه وبا حضور جمع کثیری از کشاورزان پیشرو در این طرح برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران، علی مبارکی ،معاون سازمان ومدیر جهادکشاورزی درگردهمایی طرح تحول بخش کشاورزی ضمن تبریک چهل وپنجمین سالگردایام الله دهه فجر گفت: این طرح شامل 9 محصول مهم واستراتژیک شامل گندم،جو، پنبه، چغندر قند،ذرت علوفه ای، زعفران، پسته ،انگور و محصولات گلخانه ای می شود.
وی افزود: در این طرح 908 نفر کشاورز مشارکت دارند که با توصیه های فنی کارشناسان ومروجین مدیریت ومراکز جهادکشاورزی، نسبت به افزایش تولید در واحد سطح همکاری متقابل دارند.
مبارکی اظهار داشت: در این طرح 12 هزار و326 هکتار از اراضی زیرکشت شهرستان ،شامل محصولات فوق الذکر توسط کشاورزان نیشابوری تولید می شوند.
این مقام مسئول ادامه داد: در این گردهمایی ، کشاورزان با بیان کردن مسائل ومشکلات سر راه تولید خود ، نسبت به هم اندیشی برای رفع موانع موجود اقدام می کنند.
مدیر جهادکشاورزی نیشابور اظهار داشت: دراستان جزو معدود شهرستانهایی هستیم که اتحادیه های صنوف بخش کشاورزی تشکیل شده ومقدمات تشکیل اتاق اصناف کشاورزی نیز در دست اقدام است ومطمئنا این اتاق می تواند مطالبات کشاورزان را از مجاری قانونی پیگیری کند.
مدیر جهادکشاورزی بیان داشت: متاسفانه در تامین آب وبرق بخش کشاورزی دچار اشکال هستیم وامیدواریم با آموزش فرهنگ درست مصرف کردن واجرایی کردن آن دربخش خانگی، تمامی بارجبران این کمبود بر گردن بخش کشاورزی نباشد.
مبارکی افزود: اقلیم نیشابور در طی سالیان متمادی حدوداّ سه درجه گرمتر شده است وقرار است در این طرح از بین 92 کشاورزگندمکار،55 نفربعنوان کشاورز شاخص میانگین تولید را از 3.74 تن به 6 تن در هکتار برسانند.
مدیر جهادکشاورزی در پایان تشکیل گروههای مجازی در پیام رسانهای داخلی را امری مهم جهت تبادل نظر ومشارکت تجربیات کارشناسان وکشاورزان طرح دانست.
منبع:روابط عمومی جهادکشاورزی نیشابور