همزمان با هفته منابع طبیعی مراسم درختکاری با شعار « به یاد هر شهید درختی بکاریم » در شهرک صنعتی کاویان با حضور جمعی از مقامات استانی و شهرستانی در راستای ” پویش مردمی کاشت یک میلیارد درخت ” برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران «جعفر فرشچی طوسی» در مراسم کاشت نهال در شهرک صنعتی کاویان به مناسبت هفته منابع طبیعی افزود : ازکل مساحت شهرک ها و نواحی صنعتی خراسان رضوی سه هزار و 771 هکتار به واحدهای صنعتی اختصاص یافته و بقیه اراضی باقیمانده نیز برای ساخت واحدهای تولیدی ، کار گاهی ، صنفی صنعتی واگذار می شود.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی گفت : از پنج هزار و 741 هکتار مساحت عملیاتی شهرک ها و نواحی صنعتی این استان 920 هکتار به فضای سبز اختصاص یافته که با رشد این مهم دستیابی به صنعت سبز و مهارآلاینده های صنعتی که از اهداف اصلی این مجموعه است تحقق می یابد.
وی اظهار کرد : از ابتدای امسال تاکنون کاشت 5500 اصله درخت و 13000 اصله درختچه که مجموعاً بالغ بر 18 هزار و 500 اصله انواع درخت ، درختچه زینتـی و کم مصرف از نظر آب که حـدود 7 هکتار فضای سبز جدید در شهرک ها و نواحی صنعتی استان خراسان رضوی کاشته و ایجاد شده است.
فرشچی گفت : با توجه به خشکسالی و کمبود بارندگی طی چند سال اخیر با تجهیز فضاهای سبز شهرک های صنعتی به آبیاری تحت فشار و قطره ای 1200 کیلومتر لوله و تجهیزات مورد نیاز را تأمین نموده و همچنین کاشت گونه های گیاهی مقاوم و مناسب در این شهرک ها و نواحی در دستور کار قرار گرفته و تاکنون 70 درصد فضای سبز شهرکها و نواحی صنعتی این استان به سیستم آبیاری تحت فشار و قطره ای مجهز شده و برنامه ریزی برای استفاده مجدد از پساب تصفیه شده در آبیاری درختان و فضای سبز در حال انجام است .
در ابتدا مراسم غرس نهال با اهدا لوح تقدیر از واحدهای صنعتی پیشرو در توسعه درختکاری و فعالیتهای زیست محیطی ، کارکنان منتخب فضای سبز شهرک صنعتی کاویان، تشکر و قدردانی شد.
منبع:روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی؛