در شش ماهه اول سال ؛پلمب واحدهای صنفی شغل مزاحم و انبارهای ضایعات متخلف انجام شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران ،حسن کلیدری، مدیر عامل سازمان از پلمب هزارو 193 واحد صنفی دارای مزاحمت وآلایندگی شغلی و نیز انبار ضایعات در شش ماه نخست خبر داد.
وی افزود: با توجه به آلودگی و مزاحمت های متعدد و همچنین دستور مقام قضائی پیگیری در باره شناسایی و پلمپ واحدهای صنفی، طی شش ماهه نخست سال، تعداد 4هزار210 مورد مزاحمت وآلابندگی مشاغل رسیدگی و بازدید شد که منجر به صدور و ابلاغ 2هزارو 372 اخطار اولیه کمیسیون بند 20 در شهرداری های مناطق شده که پیرو عدم توجه 1672 واحد صنفی به این اخطارها، رای کمیته بدوی کمیسیون به ایشان ابلاغ گردیده و نهایتا منجر به پلمب 983 واحد صنفی متخلف شده است.
کلیدری در ادامه گفت: با توجه به فعالیت انبارهای ضایعات در سطح شهر و مشکلات ناشی از آین فعالیت ممنوعه ، در این مدت 613 انبارضایعات شناسایی و تعداد 210 انبار پلمب شده و بقیه موارد نیز جهت اخذ حکم قلع به کمیسیون ماده 100 ارسال شده است.
مدیر عامل سازمان گفت: یکی از مطالبات شهروندان ساماندهی مشاغل صنفی مزاحم و آلاینده است که در صورت واگذاری واحدهای مسکونی و تجاری به صاحبان مشاغل صنفی مزاحم و آلاینده مطابق قانون از فعالیت آن واحد صنفی جلوگیری خواهد شد.
کلیدری گفت: از مالکان تقاضا می شود قبل از واگذاری واحد مسکونی و تجاری به افراد، جهت آگاهی از شرایط و ضوابط فعالیت صنف ، موضوع را از کارشناسان کمیسیون بند 20 سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی جویا شوند.
منبع: روابط عمومی سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری مشهد