مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قوچان در این نشست گفت در راستای کاهش اثرات خاموشی و مدیریت برق در چاههای کشاورزی لازم است اشتراک مساعی و راهکار های از هم اکنون اندیشیده شود.
حبیب اله مقتدر افزود: حفظ تولید در عرصه های کشاورزی و دامپروری از اهداف پدافند غیر عامل است که اقتصاد خانوار و امنیت غذایی جامعه را جزو اهداف خود دارد لذا ایجاد نیروگاههای خورشیدی یکی از راه های گذر از این مشکلات دانست.
وی افزود: جهت صرفه جویی در هزینه ها احداث و نگهداری ، برنامه ریزی جهت احداث نیروگاه بصورت تجمیعی انجام خواهد شد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قوچان همچنین بر تجهیز مراکز مهم به مولد برق اضطراری تاکید کرد.
وی بیان داشت ضروری است تمامی مراکز اعم از دامداری ها، مرغداری ها، پرورش ماهی، صنایع کشاورزی و لبنیاتی ، نانوای ها و چاه های آب شرب و … داری مولد برق اضطراری آماده به کار و متناسب با میزان بار مصرفی باشند لذا این مراکز می بایست تمیهدات لازم مانند تامین سوخت ، سرویس مولد برق و.. را انجام دهند تا در ایام پیک بار، قطعی برق، حوادث طبیعی و غیر طبیعی، مولد های برق اضطراری وارد مدار شده و قطع برق شبکه موجب توقف فعالیت و ارائه خدمت نشود.
منبع:روابط عمومی جهادکشاورزی قوچان