مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: پروژه های آبرسانی به 182 روستا توسط خیرین در استان خراسان رضوی در دست اجرا است.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران،”حسین امامی” گفت: اعتبار تخصیصی برای این تعداد پروژه را 350 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در مجموع حدود 700 روستادر خراسان رضوی تحت پوشش اقدامات خیرین آبرسان قرار گرفته است.
وی تامین هزارو100 کیلومتر لوله در سایزهای مختلف ،اهدای ۵۶ دستگاه پمپ آب ، ساخت ۶۶ باب مخزن با حجم 3هزارو600 مترمکعب و حفر و تجهیز 20 حلقه چاه را از اقدامات خیران آبرسان در این استان برشمرد.
به گفته وی پروژه های خیرساز با مشارکت شرکت آب و فا ضلاب خراسان رضوی اجرا و به بهره برداری رسیده است و مردم از آب بهداشتی سالم پایدار برخوردار شده اند.
وی از آمادگی دیگر خیرین برای مشارکت در ابرسانی به روستاها خبر داد که در مجمع خیرین آبرسان در حال پیگیری و انعقاد تفاهم نامه است.”
امامی” به نقش و اهمیت آب در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها اشاره کرد و افزود: این اقدام تا حد زیادی روند پدیده مهاجرت را کند کرده است.
منبع:آبفا خراسان رضوی