آیین رونمایی از کتاب «سودآد» با حضور نویسنده اثر به همت اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران، آیین رونمایی از کتاب «سودآد» با حضور حمید صمدی، نویسنده اثر به همت اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی در کتابخانه مرکزی امام خمینی(قدس سره) مشهد برگزار شد.
حمید صمدی، نویسنده کتاب «سودآد» گفت: پس از چاپ «پیله در تاسیان» به واسطه بازخورد خوب و مناسب از سوی مخاطبین و منتقدان، بر خود واجب دانستم تا یکبار دیگر خود را در حوزه نویسندگی به چالش بکشم. این اثر از سال 401 آغاز و در سال 1403 به پایان رسید.
وی افزود: این کتاب به جهت حجم بالای مطالب و اطلاعات نیاز به تحقیق و پژوهشگری فراوان داشت اما همیشه در طول مسیر این گفته زیگموند فروید را به خاطر داشتم که « رشد کردن به تعویق انداختن لذتها است»؛ لذا امیدوارم در پس این رنج و سختی اتفاق خوبی را تجربه کنم.
صمدی در باره انگیزه نگارش این کتاب، اظهار داشت: شکل گیری «سودآد» به پدیده دومینون افکت بر می گردد؛ زیرا که مجموعه ای از علل و عوامل هستند که یک اتفاق را رقم می زنند و مسئله ای که در این کتاب روی داده است.
نویسنده کتاب «سودآد» خاطر نشان کرد: افرادی که به روانشناس مراجعه نمی کنند ترس از تغییر دارند و یا به عبارتی تمایل و تصمیمی برای تغییر، ترمیم و به روز رسانی در روابط خود ندارند. برتراند راسل معتقد است این دسته ازافراد اگر قرار باشد از مسیری که رفته اند برگردند، در فکرشان می گذرد که این تغییر را چگونه با تاولهای پاهای خود در میان بگذارند. آمار نشان می دهد که دنیا دچار یک معضل بزرگ در حوزه روحی و روانی است. این احتمال وجود دارد که در 5 تا 10 سال آینده انسانها دچار بحرانهای جدی در بحث روانی خواهند شد.
وی با اشاره به برخی از آمارهای آسیبهای خانگی و روانی مردم جهان، گفت: امروزه بسیاری از مردم جهان دچار افسردگی خاموش هستند. مجموعه این حوادث این دین را برایم به وجود آورد که کتاب «سودآد» را بنویسم. اگر در این حوزه اقدامات جدی انجام نشود، بدون شک دچار آسیبهای جبران ناپذیری خواهیم شد.
صمدی پیرامون انتخاب نام «سودآد»، اظهار داشت: سودآد یک تعریف جدیدی را به همراه خود دارد. در زبان پرتغالی به معنای آرامشی است که پس از به دست نیاوردن چیزی که آرزویش را داشته است، کسب می کنیم. توجه داشته باشید که علاقه مخاطبین امروز به حوزه روانشناسی و تغیر نگرش آنان به محتوای روانی، ارتقای سلامت روانی جامعه را در پی دارد.
وی در معرفی کتاب خود، بیان کرد: شخصیت زن داستان «سودآد» غم و رنج خود را به رسمیت می شناسد و از سرگذشت خود پس از 40 سالگی می گوید. این کتاب در اصل شامل دو داستان است از این رو که بیش 220هزار کلمه در متن داستان و 80هزار کلمه در پاورقی داریم که در واقع پاورقی خود، یک کتاب است.
احسان سیفی، رئیس اداره کتابخانه ها و کتابخوانی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی گفت: نویسنده کتاب «سودآد» شجاعت بالایی را در خلق این اثر به خرج داده است؛ چرا که در قیاس با ادبیات زرد و عامه پسند، اثری پرمحتوا و غنی را خلق کرده است.
وی اظهار داشت: اینکه به جای توجه به میزان فروش، اثری را برای گره گشایی ذهنی و اقدامات مثبت خلق کنید، کاری بسیار ارزنده است. فضای این رمان علاوه بر استناد بر واقعیت از ارزش آموزشی و علمی مناسبی نیز برخوردار است.
سیفی تصریح کرد: اسم خاص و طرح جلد این کتاب نیز فارغ از محتوای مناسب آن، انتخابی زیرکانه بوده است.
گفتنی است، کتاب «سودآد» اثر حمید صمدی در سال 1403 توسط انتشارات سیمرغ خراسان در416 صفحه به چاپ رسیده است.
منبع: روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی