در 6 ماه نخست سال 1404 بیش از 5 هزارتن گوشت مرغ در شهرستان کاشمر تولید شده است.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران، کاظم قربان پور، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشمر از تولید بیش از 5 هزار تن گوشت مرغ در این شهرستان حبر داد و گفت:تولید گوشت مرغ نقش حیاتی در امنیت غذایی و اقتصاد منطقه ایفا می کند لذا این صنعت پویا با وجود چالش های متعدد همچنان بعنوان یکی از پیشران های بخش کشاورزی ایفای نقش می کند.
قربان پور با اشاره به وجود 42 واحد پروش مرغ گوشتی در شهرستان کاشمر افزود:با هماهنگی های انجام شده توسط جهاد کشاورزی با تعاونی ها و تولیدکنندگان در ۶ ماهه نخست سال جاری 2 میلیون و 900 هزارقطعه جوجه ریزی انجام شده است.
وی با تاکید بر تلاش و برنامه ریزی به جهت خودکفایی در محصولات اساسی مانند گوشت مرغ افزود:برنامه ریزی به جهت خودکفایی و کاهش وابستگی،افزایش بهره وری،توسعه صادرات،تولید محصول با ارزش افزوده بالا و از همه مهم تر توسعه زنجیره های تولید از اصلی ترین برنامه های جهاد کشاورزی در حوزه تولید گوشت مرغ می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر با اشاره به وجود بزرگترین زنجیره تولید گوشت مرغ شرق کشور در شهرستان کاشمر بیان کرد:ظرفیت باالقوه این زنجیره نه تنها باعث رفع نیاز شهرستان شده است بلکه با همکاری بین بخش دولتی و خصوصی و افزایش تولید، این محصول به مرکز استان و سایر شهرستان ها صادر شده است.
قربان پور تامین نهاده ها، وجود بیماری ها، نوسانات قیمت در بازار و ناترازی انرژی را از مهم ترین مشکلات این بخش عنوان کرد و اظهار داشت:با وجود چالش های فراوان پیش روی این صنعت ، مرغداران شهرستان موفق شده اند خودکفایی کاشمر در تولید گوشت مرغ را حفظ کنند.
وی ظرفیت جوجه ریزی شهرستان در هر دوره را بیش از یک میلیون و 835 هزار قطعه عنوان و خاطرنشان کرد:صنعت تولید گوشت مرغ در منطقه ترشیز با پشت سر گذاشتن فراز و نشیب های بسیار، امروزه به جایگاه قابل قبولی در استان و حتی کشور دست یافته است.
منبع:روابط عمومی جهادکشاورزی کاشمر










