رئیس شورای هماهنگی شرکت های بیمه خراسان رضوی گفت: ضریب نفوذ بیمه در خراسان رضوی بیش از میانگین کشوری است.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران، مهدی شریعتی فر، رئیس شورای هماهنگی شرکت های بیمه خراسان رضوی در نشست خبری به مناسبت هفته بیمه، اظهارداشت: صنعت بیمه را دارای نقشی اساسی در در اقتصاد کشور است.
وی با اشاره به وجود 32 شرکت بیمه ای فعال در سطح کشور، ادامه داد: از این تعداد 26 شرکت با بیش از 70 شعبه در سطح استان خراسان رضوی فعالیت دارند و بیش از 9 هزار نماینده بیمه، 250 کارگزار رسمی بیمه ای با مجوز رسمی از بیمه مرکزی به عنوان حامیان مردم و نیز بیش از 300 کارشناس و ارزیاب خسارت در سطح این استان مشغول به فعالیت هستند.
شریعتی فر گفت :در مجموع بیمه برای حدود 15 هزار نفر به صورت مستقیم و ده ها هزار نفر به صورت غیر مستقیم در صنعت بیمه در استان خراسان رضوی ایجاد شتغال کرده است.
رئیس شورای هماهنگی شرکت های بیمه خراسان رضوی هدف اصلی این شورا را فعالیت های بیمه ای در راستای توسعه بازار، افزایش ضریب نفوذ بیمه در بین مردم، توسعه اخلاق حرفه ای و ترویج فرهنگ بیمه ای عنوان کرد.
وی ادامه داد: شورای هماهنگی شرکت های بیمه خراسان رضوی طی چهارسال گذشته، دو سال به عنوان شورای برتر و دو سال به عنوان شورای ممتاز در حوزه عملکرد در سطح کشور معرفی شده است.
شریعتی فر با بیان اینکه توسعه ضریب نفوذ بیمه در استان خراسان رضوی خاطر نشان کرد: ضریب نفوذ بیمه در کشور 2.28 درصد و در استان خراسان رضوی 2.95 درصد است.
وی خاطرنشان کرد: در سال 1403 سهم استان خراسان رضوی از حق بیمه تولیدی کشور، 5.32 درصد بوده است که پس از تهران و اصفهان در رتبه سوم کشوری قرار گرفت. همچنین طی سال گذشته 14 همت خسارت توسط شرکت های بیمه در استان خراسان رضوی پرداخت شده است که 5.37 درصد از سهم خسارت پرداختی در کل کشور را به خود اختصاص داده است.
رئیس شورای هماهنگی شرکت های بیمه خراسان رضوی افزود: در شش ماهه نخست امسال میزان حق بیمه تولیدی در کشور، ۳۳۲ همت بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۳ درصد افزایش داشته است. از این میزان، ۵.۵ درصد یعنی حدود ۱۶ همت سهم خراسان رضوی است.
وی ادامه داد: طی نیمه اول امسال ۳۷ میلیون و ۶۰۰ هزار بیمهنامه در کل کشور صادر شده که نسبت به سال گذشته 1.2 درصد افزایش داشته و طی این مدت 168 همت خسارت توسط بیمه ها به مردم در کل کشور پرداخت شده که نسبت به نیمه اول سال گذشته، 71 درصد افزایش را نشان می دهد.
وی با اشاره به تشکیل 6 کارگروه مهم بیمه در سطح استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این کارگروه ها شامل کارگروه های حقوقی، مناقصات، درمان، خودرو، آموزش و روابط عمومی می شود.
بیش از 160 هزار نفر از جامعه ایثارگری در خراسان رضوی تحت پوشش بیمه دی قرار دارند
مدیر منطقه شرق کشور و سرپرست شعب استان خراسان رضوی در بیمه دی گفت: بیش از 160 هزار نفر از جامعه ایثارگری در خراسان رضوی تحت پوشش بیمه دی قرار دارند و این بیمه در استان با 900 مرکز درمانی و در سطح کشور با 13 هزار مرکز درمانی قرارداد دارد.
وی افزود: روزانه 12 هزار خدمت درمانی به ایثارگران در استان خراسان رضوی ارائه و خسارت های پرداختی مستقیم بیمه دی در کمتر از هفت روز انجام می شود.
مهمترین مشکلات صنعت بیمه
در ادامه این نشست ، حسین لعل نظام،نائب رئیس شورای هماهنگی شرکت های بیمه خراسان رضوی به 4 ماموریت اصلی صنعت بیمه در سطح کلان کشور اشاره کرد و افزود: افزایش سلامت جامعه، کاهش ریسک، رشد سرمایه گذاری و آشنایی مردم با ظرفیت های بیمه، 4 ماموریت اصلی صنعت بیمه است.
لعل نظام، همچنین تخلفات و تقلب های مرتبط با بیمه در کشور، تورم و نبود ارتباط جامع و کامل میان بیمه با پلیس، قوه قضائیه، سازمان ثبت احوال و وزارت صمت را از جمله مهمترین مشکلات صنعت بیمه برشمرد.
شبنم مقدم










