«پایگاه خبری مشهد عمران» روایت‌گر اخبار پروژه‌های اقتصادی، عمرانی، مدیریت شهری و استانی خراسان رضوی

05136208200

خانه/وبلاگ/همه خبرها/فناوری و ارتباطات/بهره‌مندی ۹۵ خانوار روستایی در بخش شاندیز از اینترنت پرسرعت ۴G
فناوری و ارتباطات

بهره‌مندی ۹۵ خانوار روستایی در بخش شاندیز از اینترنت پرسرعت ۴G

بهره‌مندی ۹۵ خانوار روستایی در بخش شاندیز از اینترنت پرسرعت ۴G
20 بازدید
۱۹ مرداد ۱۴۰۵ فاطمه ربانی

با اجرای پروژه ارتقای تکنولوژی سایت‌های ارتباطی توسط همراه اول، ساکنان دو روستای محله زشک سفلی و زشک علیا در بخش شاندیز شهرستان بینالود به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت نسل چهارم متصل شدند.


در راستای تحقق عدالت ارتباطی و اتصال تمامی مناطق به فناوری‌های نوین، دو روستای این بخش از مزایای اینترنت پرسرعت بهره‌مند شدند.

پایگاه خبری مشهد عمران به نقل از روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی: علی دلگیر، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، اعلام کرد که این پروژه در ادامه تلاش‌ها برای کاهش شکاف دیجیتال در مناطق روستایی اجرایی شده است.

با تکمیل این طرح، ۹۵ خانوار ساکن در این دو روستا با جمعیتی بالغ بر ۲۸۹ نفر، به شبکه ایمن و باکیفیت ارتباطی دسترسی پیدا کردند.

هزینه‌های اجرایی این پروژه از محل طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات تأمین شده است.

اپراتور همراه اول به عنوان مجری طرح، اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال را برای تکمیل این زیرساخت ارتباطی هزینه کرده است.

اشتراک گذاری
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با استفاده از روش های زیر می توانید این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید .

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس