مدیر امور آب و فاضلاب خواف گفت: زیرساخت های آب شرب چهار روستای این شهرستان مرزی در قالب عملیات اصلاح شبکه آبرسانی با ۱۳۰ میلیارد ریال اعتبار تقویت می شود.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران،”محسن چهکندی” پیشرفت این پروژه را که شامل نوسازی هزار و ۵۰۰ انشعاب و اصلاح ۳۵ هزار متر شبکه توزیع و خطوط فرسوده آب است ۸۵ درصد اعلام کرد و اظهار داشت: تکمیل این فرآیند توسط قرارگاه محرومیت زدایی ثامن الائمه سپاه پاسداران با مشارکت امور آب و فاضلاب خواف در حال انجام است.
وی گفت: تکمیل این پروژه منجر به کاهش حوادث شبکه، هدررفت آب و تامین کسری آب شرب افزون بر ۸ هزار نفر جمعیت روستایی در چهار روستای سیجاوند، ولی آباد، چمن آباد و نصرآباد بخش سلامی شهرستان خواف می شود.
مدیر امور آب و فاضلاب خواف وضعیت تولید و مصرف آب شرب در بیشتر این مناطق را در نقطه سر به سر دانست که با اجرای این پروژه مشکلات موجود تا حد زیادی برطرف می شود.