شهرستان کاشمر در سال جاری بیش از 10 هزارتن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف کرده است.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران کاظم قربان پور، مدیر جهاد کشاورزی از تولید بیش از 10 هزارتن گوشت سفید مرغ در سال 1403 خبر داد و گفت:خوشبختانه با هماهنگی های انجام شده و همکاری و همراهی مسئولین استانی و شهرستانی و تولیدکنندگان از ابتدای سال تاکنون توانسته ایم تلاطم بازار را مدیریت کنیم.
کاظم قربان پور با اشاره به اینکه شهرستان کاشمر دارای 42 واحد مرغداری است افزود:این واحدها می توانند جمعا در هر دوره بیش از یک میلیون و 800 هزار قطعه جوجه ریزی انجام دهند.
وی ادامه داد:شهرستان کاشمر از ابتدای سال جاری بیش از 5 میلیون و 600 هزار قطعه جوجه ریزی انجام داده و 5 درصد از تولید استان خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشمر از افزایش 33 درصدی تولید گوشت مرغ نسبت به سال گذشته خبر داد و بیان کرد:این موفقیت قطعا با همکاری تمامی نهادها و دستگاه های دخیل بدست آمده است.
قربان پور اظهار داشت:بارگیری،تخلیه و جوجه ریزی مجدد و بموقع واحدهای مرغداری،زنجیره تولید مرغ و همچنین همکاری شبکه دامپزشکی،شرکت فرآورده های نفتی،دستگاههای خدمات رسان، اتحادیه و تشکل های مربوطه و مرغداران عزیز شهرستان از جمله عوامل افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ می باشد.
وی در ادامه عدم افزایش قیمت نهاده ها را مهمترین عامل افزایش جوجه ریزی دانست و خاطرنشان کرد:امیدواریم با برنامه ریزی و همکاری سایر دستگاه های مرتبط و همچنین رفع موانع بهره برداران شاهد افزایش تولید در تمامی بخش های کشاورزی باشیم.
منبع: روابط عمومی جهادکشاورزی کاشمر