نایب رییس بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها در مقر سازمان ملل، خواستار لغو تحریم ها بر کشورها شد و گفت: این تحریم ها فقر را تشدید، آسیب پذیری های اجتماع را افزایش و دسترسی به داروهای ضروری را تضعیف می کنند.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران، مرتضی فولاد نایب رییس بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها در مقر سازمان ملل در ژنو در سخنرانی های مهم بر تاثیرات مخرب یک جانبه تحریم ها بر زندگی مردم پرداخت و از جامعه بین المللی خواست تا اقدامات حدی برای لغو این تحریم ها انجام دهند.
وی افزود: آبشار عاطفه ها بیش از دو دهه است که در جهت فقر زدایی و محرومیت زدایی از مناطق کمتر برخوردار فعالیت می کند و یکی از مهم ترین چالش هایی که این خیریه و جامعه هدف آن با آن مواجه هستند تحریم های یک جانبه است که تاثیرات گسترده و پیچیده ای بر توانمندسازی مناطق محروم داشته است.
نایب رییس بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها افزود: در حوزه بهداشت و درمان ،تحریم ها باعث محدودیت در واردات دارو، تجهیزات پزشکی و فناوری های درمان شده اند، در حوزه زیرساخت ها تحریم ها باعث کاهش سرمایه گذاری در پروژه های حیاتی مانند راه سازی ، آبرسانی و برق رسانی شده اند.
وی افزود: در حوزه آموزش، کاهش بودجه های آموزشی و محدودیت در دسترسی به منابع آموزشی مانند تجهیزات آزمایشگاهی، فناوریهای آموزشی کیفیت آموزشی کودکان را کاهش داده است و این موضوع آینده تحصیلی کودکان را در مناطق محروم تهدید می کند.
فولاد تصریح کرد: با توجه به تاثیر تحریم ها که خود تقض فاحش حقوق اولیه شهروندان بر برخورداری از حقوق بشر و ایجاد بحران های انسانی در میان گروههای آسیب پذیر است، خیریه آیشار عاطفه ها از ماموریت داران ویژه تقاضا دارد تا در گزارش های خود، تاثیرات مخرب تحریم های برحقوق بشر شهروندان ایران را در مرکز توحه قرار دهند و تلاش مجدانه ای در راستای رفع این تحریم ها صورت دهند.
وی بیان کرد: تحریم های یکجانبه پیامدهای شدیدی بر کشورهای هدف دارند.، فقر را تشدید می کنند، آسیب پذیری های اجتماع را افزایش می دهند و دسترسی به داروهای ضروری را تضعیف می کنند، تاثیرات منفی آن بر زنان و کودکان به مراتب بیشتر است؛ این اقدامات قهری ثبات اقتصادی را برهم می زند و نابرابری را عمیق تر می کنند و مانع تحقق حقوق بنیادین بشر می شوتد.
فولاد از شورای حقوق بشر خواست تا همه تحریم های یکجانبه را به طور قاطع محکوم کند و سازو کارهایی ایجاد کند تا دولت ها نتوانند صرفا به دلایل منافع سیاسی حقوق بنیادین بشر دیگر ملت ها را از طریق این اقدامات نقض کنند و ملزم به جبران خسارت های ناشی از آن شوند.