مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان رضوی در جریان بازدید از سد شوریجه ضمن تاکید بر ضرورت پیشبرد اهداف طرح طبق برنامه زمان بندی، گفت: با توجه به پیگیریهای انجام شده، مبلغ ۲۰۳۰ میلیارد ریال از اعتبارات صندوق توسعه ملی برای احداث ساختمان سد تخصیص یافت و پیشرفت فیزیکی پروژه سد شورویچه به ۸۰ درصد رسید.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران ،محمد علی نعمت نژاد افزود: پیگیریها برای حل مشکلات اعتباری سامانه انتقال آب سد شوریجه نیز در حال انجام است و امیدواریم با تخصیص به موقع اعتبار، بتوان روند عملیات اجرایی سامانه انتقال آب را سرعت بخشید.
معاون طرح و توسعه آب منطقه ای خراسان رضوی نیز زمان آبگیری اولیه سد شوریجه را پایان آذرماه سال ۱۴۰۴ اعلام کرد و از پیمانکاران و مشاوران طرح خواست در راستای تحقق این هدف تلاش کنند.
مهدی حسینپور اول گفت: تاکنون حدود ۱۵۵۰ میلیارد تومان در این طرح هزینه شده و پیش بینی می شود برای تکمیل ساختمان سد و سامانه انتقال آب سد شوریجه ۱۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر مورد نیاز باشد.
بر اساس این گزارش سید مجید حسینی، مدیر طرح شوریجه نیز در جریان این بازدید ضمن ارائه گزارشی از روند اجرایی پروژه، پیشرفت فیزیکی ساختمان سد تا پایان خردادماه را ۸۰ درصد اعلام کرد.
وی افزود: در حال حاضر کلیه جبهههای کاری پروژه فعال است و با افزایش ماشین آلات و برنامه های تسریعی، درصدد تحقق اهداف تعیین شده هستیم.
حسینی گفت: پیشرفت فیزیکی سامانه انتقال آب حدود ۵۱ درصد است که در صورت تخصیص به موقع اعتبار، در سه ماهه اول سال ۱۴۰۵ به بهره برداری خواهد رسید.
طرح ساختمان سد و سامانه انتقال آب شوریجه در فاصله ۱۲۴ کیلومتری شهر مشهد بر روی رودخانه کشف رود با مساحت حوضه آبریز ۱۵۶۵۰ کیلومتر مربع و آورد سالیانه بیش از ۲۹ میلیون متر مکعب با هدف تامین بخشی از نیاز آب شرب و بهداشت مشهد و تامین نیاز زیست محیطی و سیلاببران پایاب، در دست اجرا است.
منبع: روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان رضوی