برداشت محصول بهشتی انار از سطح ۴۰۰ هکتار از باغات شهرستان کاشمر آغاز شده است.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران کاظم قربان پورT مدیر جهاد کشاورزی کاشمر از آغاز برداشت محصول انار در این شهرستان خبر داد و گفت:برداشت انار از ابتدای آبان ماه شروع می شود که سنتی دیرین و نویدبخش رونق اقتصادی برای باغداران کاشمری است.
قربان پور افزود: استان خراسان یکی از اصلی ترین استان های کشور در زمینه تولید انار است و شهرستان کاشمر با حدود ۴۰۰ هکتار سطح زیر کشت ارقام مختلف انارهمچون خزر ،شیشه کپ ، ملس و انار قند مقام سوم استان را دارا می باشد.
وی با اشاره به کاهش ۲۰ درصدی سطح زیر کشت نسبت به سال گذشته ادامه داد: انار جایگاه ویژه ای در بین محصولات کشاورزی منطقه ترشیز دارد و می تواند از طریق صادرات به بسیاری از کشورهای دنیا برند و جایگاه خود را تثبیت نماید.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر با بیان اینکه با شروع فصل برداشت انار برای حدود ۱۰ هزار نفر بطور فصلی شغل ایجاد می شود اظهار داشت:امیدواریم با حمایت از باغداران، برنامه ریزی و مدیریت صحیح زنجیره تامین و بازاریابی اصولی شاهد درخشش هرچه بیشتر انار کاشمر در بازارهای بین المللی باشیم.
قربان پور میزان برداشت محصول سال جاری را ۶ هزار تن پیش بینی و تصریح کرد: در سال زراعی جاری برداشت انار نسبت به سال زراعی گذشته بنا به دلایل گوناگون همچون تابستان گرم ، خشکسالی و از همه مهمترخاموشی چاههای کشاورزی با کاهش ۲۰ درصدی مواجه شده است.
وی توسعه صنایع تبدیلی و فراوری انار را یک ضرورت دانست و خاطرنشان کرد:شهرستان کاشمر با داشتن یک واحد فعال در بخش فرآوری انار ضمن ایجاد اشتغال و کاهش ضایعات فرصتی طلایی برای اقتصادی کردن این محصول فراهم کرده است.
منبع:روابط عمومی جهادکشاورزی کاشمر
