برداشت جو در شهرستان جوین آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران ، عبداله آرین، معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین از آغاز برداشت جو در این شهرستان خبر داد.
وی با اشاره به اهمیت غلات و جایگاه این گونه محصولات به عنوان یکی از مهمترین محصولات راهبردی که نقش بسزایی در تامین امنیت غذایی ایفا میکند ،افزود:بدون شک ترویج کشت اینگونه محصولات یکی از اولویت های جهاد کشاورزی بشمار می آید که باید در جهت آن گام برداشت.
آرین با اشاره به اینکه امسال پنج هزار و 400هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت جو اختصاص یافته افزود: به لطف خدا امیدواریم با توجه به کاهش بارندگی ها نسبت به سال گذشته نیز شاهد محصول با کیفیت و کمیت بالا باشیم.
معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی جوین با اشاره به اینکه میزان سطح زیر کشت در مقایسه با سال گذشته تغییر نداشته، خاطر نشان کرد: در سال گذشته با توجه به خشکسالیها نیز میزان برداشت به شدت کاهش یافته و این در حالی است که امسال با توجه به وضعیت نسبتا خوب بارندگی نیز میتوان به طور متوسط از هر هکتار نیز سه تن و 500 کیلو گرم محصول جو را برداشت کرد.
وی ادامه داد: شهرستان جوین به عنوان نگین سبز خراسان رضوی بدون شک نقش بسزایی در تامین نیاز غذایی داشته و وظیفهی ما به عنوان متولی تامین کننده نیاز غذایی نیز فراهم کردن شرایط برای کاشت و داشت و برداشت و ترویج غلات در شهرستان است.
آرین در پایان گفت: با توجه به سطح زیرکشت پنج هزار و 400 هکتار جو نیز پیشبینی میشود از مزارع جو شهرستان نیز بالغ بر 18هزار تن محصول جو برداشت شود.
منبع:زوابط عمومی جهادکشاورزی جوین