مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین از تولید بالغ بر یک هزار و ششصد تن گوشت مرغ ابتدای سال جاری تا امروز شهرستان جوین خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران علی اکبر قارزی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین از تولید بالغ بر یک هزار و ششصد تن گوشت مرغ ابتدای سال جاری تا امروز در این شهرستان خبر داد.
وی با اشاره به اینکه گوشت طیور جدا از اینکه منبع بزرگی از پروتئین است، سرشار از فسفر و سایر مواد معدنی نیز می باشدافزود: خوشبختانه به لطف خدا و با تلاش انجام گرفته و همکاری تشکلهای فعال میزان تولید این محصول در این شهرستان رو به افزایش است.
قارزی با بیان اینکه در مجموع در شهرستان جوین تعداد 16 واحد پرورش مرغ گوشتی وجود دارد که از ابتدای امسال نیز 12 واحد آن فعال میباشد افزود: از ابتدای سال جاری تا انتهای تیر ماه بالغ بر یک هزار و 600 تن گوشت مرغ تولید شده است.
وی با اشاره به اینکه تولید گوشت مرغ در همین بازه زمانی در سال گذشته حدود یک هزار و 500 تن بوده است افزود : با توجه به افزایش میزان تولید در یافته های زمانی همسان در سال گذشته و سال جاری انتظار افزایش تولید سالانه را خواهیم داشت.
منبع:روابطط عمومی جهادکشاورزی جوین