سرپرست شهرداری منطقه پنج مشهد گفت:پیش بینی اسکان 20 هزار نفر شب اقامت در منطقه پنج مشهد در دهه آخر صفر شده است.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران،حسن صالحی مفرد؛ سرپرست شهرداری منطقه پنج مشهد افزود:به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی(ع) و دهه آخر صفر امسال نیز موضوع پذیرایی و اسکان زائران پیاده در دستور کار قرار دارد و با توجه به اینکه منطقه پنج یکی از مبادی مهم منتهی به حرم مطهر رضوی محسوب می شود، میزبان خیل عظیم زائران و عزاداران دهه آخر صفر است.
انتظار می رود 20 هزار نفر شب اقامت در مکان های پیش بینی شده اسکان زائران در سطح منطقه به ثبت برسد.
فرهنگسرای امت در محله رضائیه، سوله مدیریت بحران شهید علیمردانی در محله حسین آباد و سالن ورزشی شهدای مدافع حرم در محله شهید آوینی، 3 مکان اصلی اسکان زائران در سطح منطقه است.
اعتباری معادل 45 میلیارد ریال برای اسکان زائران پیاده در 3 محل یاد شده، اختصاص یافته است.
پیش بینی شده امسال اسکان اضطراری زائران در مجتمع فرهنگی مذهبی مسجد و مهدیه مهرآباد واقع در مهرآباد 13، مسجد 14 معصوم (ع) در محله ثامن، مسجد فاطمه الزهرا(س) در محله نیزه و مسجد حاج احمد در محله جلالیه انجام شود که این مهم تماما با کمک های مردمی صورت می گیرد.
ایستگاه استقبال از زائران پیاده دهه آخر صفر در محله حسین آباد و همچنین محله رضائیه دایر می شوند و کار خدمات رسانی به زائران پیاده دهه آخر صفر را انجام می دهند که اعتبار برپایی این ایستگاه ها نیز با کمک مردم تامین خواهد شد.
امسال با اعتبار 3 میلیارد ریال برپایی 6 ایستگاه صلواتی در مسیر بولوار مفتح شرقی(بولوار میامی) پیش بینی شده است.
با توجه به اینکه تعداد زیادی از زائران پیاده دهه آخر صفر از مسیرهای منتهی به بولوار مفتح شرقی به حرم مطهر مشرف می شوند، ایستگاه های صلواتی در این مسیر تدارک دیده شده است.
سال گذشته زائران پیاده در فرهنگسرای امت، مسجد حضرت حجت(عج) محله حسین آباد، مسجد و مجتمع فرهنگی مذهبی مهدیه محله مهرآباد و مسجد چهارده معصوم محله ثامن اسکان داده شدند که در مجموع 18 هزار نفر شب اقامت به ثبت رسید.
علاوه بر این، سال گذشته اعضای شورای اجتماعی 4 محله حسین آباد، رضائیه، کوی سلمان و مهرآباد در پذیرایی و اسکان زائران پیاده دهه آخر صفر نقش و مشارکت فعال داشتند.
یک پرده عرضی 20 مترمربعی در پل راه آهن واقع در خیابان چمن نصب شده و تعداد 36 پرچم احتزاز مشکی نیز بر روی پل سرخس نصب شده که فضاسازی این ایام را شکل داده است.
امید است با برنامه ریزی های صورت گرفته به خوبی از عزاداران حسینی(ع)، زائران پیاده دهه آخر صفر و زائران امام هشتم(ع) میزبانی کنیم و این مهم را با تلاش شبانه روزی دست اندکاران امر با موفقیت به ثبت برسانیم.