سطح کشت گلخانه ای خیار در جوین ۳۰ درصد افزایش یافت.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران قاسم نیکپسند، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین از برداشت بالغ بر ۲۵۰ تن خیار گلخانه ای از گستره ی یک هکتاری گلخانه خیار در این شهرستان خبر داد.
وی با اشاره به اهمیت کشت در فضای گلخانه و ترویج هر چه بیشتر این نوع کشت افزود: به لطف خدا در شهرستان جوین فقط در کشت خیار گلخانه ای بالغ بر یک هکتاری از اراضی کشاورزی به کشت این محصول اختصاص یافته است .
وی با اشاره به اینکه فضای کشت گلخانه ای را میتوان از همه نظر هم از نظر نوع خاک و هم از نظر مدیریت آب و نهاده ها و آفات نباتی تحت کنترل کرد افزود: کشت محصولات کشاورزی در محیط گلخانه باعث افزایش 10 الی 12 برابری عملکرد نیز خواهد شد.
نیک پسند با بیان به اینکه سال گذشته در شهرستان جوین 3 واحد گلخانه کشت خیار در مجموع به مساحت پنج هزار و 500 متر مربع وجود داشت ولی امروز و در سال جاری تعداد واحدهای گلخانه به شش واحد و سطح زیرکشت به یک هکتار افزایش یافته است.
استفاده بهینه از آب، نوبرانه بودن محصول، استقبال خوب خریداران و سوددهی بالا موجب شده کشاورزان جوینی گرایش بیشتری به سمت کشت های گلخانه ای داشته باشند.
فاطمه صابری نسب، مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین با بیان اینکه از هر مترمربع گلخانه به طور متوسط 25 الی 30 کیلو محصول خیار برداشت میشود و این در حالیست که در فضای باز در هر متر مربع 5 الی 7 کیلو خیار برداشت میشود.
صابری نسب با تاکید بر اینکه اشتغالزایی در مقطع فعلی یکی از اولویتهای اصلی جهاد کشاورزی است، گفت: ایجاد فرصتهای شغلی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در مسیر تلاش برای دستیابی به رشد اقتصادی نیز باید تمرکز خود را بر رشد اقتصادی اشتغالزا معطوف کنیم.
منبع:روابط عمومی جهادکشاورزی جوین