مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: 10 درصد دانش آموزان از سرویس های مدرسه دانش آموزی استفاده می کنند.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران، مرتضی چایچی مطلق ، مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد در نشست خبری سرویس مدارس افزود: 90 درصد دانش آموزان دیگر ازسرویس حمل و نقل عمومی شهری مثل اتوبوس و مترو استفاده می کنند.
وی با بیان اینکه هفت هزار راننده در سرویس مدارس مشهدفعال بوده که یک سوم از آنان زن و بقیه مرد هستند، خاطرنشان کرد: در هفته نخست مهرماه بیشتر حملونقل دانشآموزان با وسیله نقلیه شخصی است و بعد از آن به سمت حملونقل عمومی پیش میرود.
چایچی مطلق گفت: سازمان تاکسیرانی به عنوان متولی اصلی خدمات حملونقل سبک شهری، فراخوانی را در ۲ نوبت در روزنامههای کثیرالانتشار منتشر و ۶۳ شرکت اعلام آمادگی کردند، پس از آن ارزیابی و امتیازبندی انجام و در نهایت ۵۳ شرکت اصلی و پنج شرکت رزرو انتخاب شدند.
وی اظهار کرد: اولیا در سامانه «سپند» تقاضای خود را برای سرویس ثبت کردند که به ۶۸ هزار و ۵۲۹ تقاضای ثبت شده، سرویس اختصاص داده شده است.
چایچی مطلق گفت : حدود هزار و ۹۰۰ مدرسه در شهر مشهد داریم که ۹۰۰ مدرسه متقاضی سرویس هستند.
وی افزود: بیمه پوشش دهنده حمل و نقل عمومی سرویس مدارس نخواهد بود.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد افزود: با سه بانک مرجع وارد مذاکره شدیم و قرارداد بستیم و حساب شرکتهای سرویس مدارس را در این بانکها محدود کردیم.
وی اظهارکرد:در حال حاضر مبلغ ۲۰ میلیون ریال توسط شرکتها از اولیا دریافت میشود که مبلغ علیالحساب است تا نرخ مشخص و بقیه مبلغ در چهار مرحله دریافت شود.
چایچی مطلق درباره سرویس مدارس استثنائی گفت: در آییننامه حملونقل دانشآموزی اشاره شده که شهرداریها میتوانند در تامین بخشی از هزینه سرویس حملونقل دانشآموزان استثنائی مشارکت داشته باشند و دولت مکلف است خدمات حملونقل دانشآموزان استثنائی را رایگان تامین کند.
وی گفت: برای دریافت نظرات، شکایات و گزارشهای اولیا مسیرهای مختلفی را پیشبینی کردیم که شامل سامانه ارتباط مردمی ۱۳۷، سامانه سپند و شمارههای ۹-۳۳۴۴۸۱۴۷ است. تاکنون نزدیک ۴۴۰ شکایت در حوزه سرویس مدارس داشته ایم که هفت صدم درصد آن ها را تشکیل می دهد.
شبنم مقدم