مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب گفت: شهرستان خوشاب دارای ۲۹ واحد تولیدی پرورش مرغ گوشتی فعال با ظرفیت بیش از دو میلیون قطعه در سال می باشد.
به گزارش روابط عمومی، ابراهیم رودسرابی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب گفت: شهرستان خوشاب دارای ۲۹ واحد تولیدی پرورش مرغ گوشتی فعال با ظرفیت بیش از دو میلیون قطعه در سال می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب با اشاره به اینکه سالانه در هر واحد مرغداری امکان چهار نوبت جوجهریزی وجود دارد، بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون به میزان ۲ میلیون و ۲۰۵ هزار و ۱۰۰ قطعه جوجه ریزی انجام و به میزان ۳ هزار و ۱۷۵ تن گوشت سفید تولید شده است.
وی از نوسانات قیمت مرغ در بازار و قطعی برق به عنوان مشکلات اصلی این صنعت در شهرستان نام برد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب نقش صنعت دام و طیور در تأمین امنیت غذایی و مواد پروتئینی و لبنی را در سبد غذایی خانوار در جامعه با اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: شهرستان خوشاب در زمینه تولیدات دامی و طیور از ظرفیت خوبی برخوردار است.
منبع:روابط عمومی جهاد کشاورزی خوشاب