سیزدهمین جشنواره سرود رضوی در دو بخش رقابتی و همگانی در مشهد به ایستگاه پایانی می رسد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران ، مجتبی ذبیحی، دبیر سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در نشست خبری با اشاره به اهمیت و گستره ملی این رویداد فرهنگی و هنری گفت: جشنواره ملی سرود رضوی یکی از بزرگترین رویدادهای سرود در کشور است که در ۸ بخش، با تفکیک مقاطع تحصیلی (خواهران و برادران)، برگزار میشود .
وی افزود : در بخش رقابتی، چهار گروه برگزیده از هر مقطع تحصیلی (ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوم) انتخاب شدهاند. در مجموع، ۲۸ گروه به مرحله نهایی راه یافته و در بخش همگانی که بیش از ۱۰۰ نفر در آن شرکت داشتند، گروهها با ارسال فیلمهای خود در داوری شرکت کرده و نتایج نهایی آن در مراسم اختتامیه اعلام می شود.
وی افزود: یکی از اتفاقات ویژه امسال، اجرای یک سرود همگانی با موضوع امام رضا (ع) است که توسط تمامی ۶۰۰ نفر شرکتکننده تمرین شده و قرار است در نقاط مختلف حرم مطهر رضوی و در مراسم اختتامیه اجرا شود.
علی سعیدی،معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی که با مشارکت ۴۲ هزار دانشآموز از سراسر کشور برگزار میشود، ۴۳۰ گروه سرود در دو بخش رقابتی و همگانی به رقابت میپردازند.
سعیدی اظهارداشت: سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی فرصتی تربیتی بسیار ارزشمند است که به ساحتهای مختلف نظام تعلیم و تربیت توجه دارد.
وی با اشاره به وجود شش ساحت تربیتی در نظام تعلیم و تربیت کشور، ساحت دینی، اعتقادی و اخلاقی را مهمترین و بنیادیترین بخش این نظام معرفی کرد و افزود: این جشنواره بهویژه سه ساحت دینی و اخلاقی، اجتماعی، و هنری و زیباییشناسی را هدف قرار داده و در مسیر تحقق تربیت متوازن گام برمیدارد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: جشنواره سرود رضوی با محوریت ترویج فرهنگ و هنر رضوی، گامی مهم در تحقق ساحت عبادی و ارتباطی نیز محسوب میشود.
سعیدی افزود: رویکرد اجتماعی این جشنواره زمینهساز رشد و شکوفایی توانمندیهای جمعی دانشآموزان در قالب فعالیتهای گروهی هدفمند و هوشمندانه است .
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: تاکنون ۴۲ هزار دانشآموز از سراسر کشور در قالب ۴۳۰ گروه در این رویداد فرهنگی شرکت کردهاند و بیش از ۴۵۰ اثر به دبیرخانه ارسال شده است.
سعیدی تصریح کرد: از میان این آثار، ۴۱ گروه از سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم، در دو بخش دختران و پسران، شایسته دریافت جوایز شناخته شدهاند. همچنین ۲۸ گروه به مرحله نهایی جشنواره راه یافتهاند.
وی افزود: آخرین مهلت ارسال آثار به این جشنواره ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شده و آئین اختتامیه آن از ۲۶ تا ۲۹ اردیبهشت در مشهد مقدس برگزار می شود و در مرحله نهایی، شهر مشهد میزبان ۶۰۰ دانشآموز است.
سید جواد رفائی، مسئول دبیرخانه جشنوارههای رضوی افزود: تجربه درخشان استان گلستان در دوره گذشته و عملکرد قوی خراسان رضوی در دوره فعلی، نشان میدهد که ظرفیت استانها برای برگزاری جشنوارههای فرهنگی بسیار بالاست و میتوان از این توان برای تقویت فرهنگ رضوی بهره برد.
شبنم مقدم